Työsuhdeneuvonta

Työsuhdeneuvonnasta saat ERTOn jäsenenä maksutta henkilökohtaista palvelua työsuhteeseesi liittyvissä kysymyksissä. Etkö ole vielä jäsen? Liity jäseneksi tai soita maksulliseen työsuhdeneuvontaan. Yhteystiedot »   

Lakimiehemme ja asiantuntijamme antavat puhelimitse tietoja ja neuvoja esimerkiksi palkkaustasi, työaikojasi tai vuosilomiasi koskeviin kysymyksiin.  Saat vastauksen kysymykseesi luotettavasti ja nopeasti. Työsuhdeneuvonta palvelee maksutta vain ERTOn jäseniä.

Työsuhdeneuvonnan yhteystiedot » 

ERTOn nettisivujen työsuhdeoppaasta löydät vastauksia yleisimpiin työsuhdekysymyksiin.

Työttömyyskassan yhteystiedot » 

Jos asiasi koskee työttömyysasioita, esimerkiksi työttömyyspäivärahaa tai vuorotteluvapaakorvausta, ota yhteyttä työttömyyskassaan.

Jäsenrekisteri »

Jos tarvitset henkilökohtaista neuvontaa tai palvelua jäsenyys-, jäsenmaksu- tai jäseneksi liittymisasioissa, voit ottaa yhteyttä jäsenrekisteriimme.

Liiton eAsiointi » 

Voit hoitaa monia asioitasi suoraan netissä. Liiton eAsioinnissa voit korjata tietojasi jäsenrekisterissä, ilmoittaa työnantajamuutoksista, maksaa jäsenmaksujasi, tehdä ilmoituksen palkattomasta ajanjaksosta, tilata uuden jäsenkortin kadonneen tilalle ja ilmoittaa eläkkeelle jäämisestä.

Työttömyyskassan eAsiointi » 

Työttömyyskassalle voit eAsioinnissa mm. lähettää päivärahahakemuksen ja seurata hakemuksesi käsittelyn tilannetta.