Siirry suoraan sisältöön

Mentoriapua av-alan asiantuntijalta

AV-alan tuottaja ja kouluttaja Fanny Heinonen on Digmaritin uusin mentori.

Digmaritin mentori Fanny Heinonen
"Miten päästä fiksusti tavoitteisiin? Miten kehittää johtamistaitoja? Kuinka toimia konfliktitilanteissa, ajatuspulmissa tai miten säilyttää työkyky ja jaksaminen kaiken keskellä?
 

Liian moni mahdollisuus jää käyttämättä ja näkökulma tarkastelematta, koska oikeaan aikaan ei löytynyt oikeanlaista tukea. Näin ei tarvitsisi olla, ja siksi mentoroin.

Polkuja media-alalle on lähes yhtä monta kuin tekijöitäkin. Se mikä näyttäytyy toiselle inspiroivana, voi näyttäytyä toiselle hämmentävänä. Kokeneemmillakin tekijöillä on hetkiä, jolloin sparrailu tulee tarpeeseen.

Olen av-alan asiantuntija (Film Tampere, Business Tampere Oy), tuottaja (AMK), kouluttaja ja puolivahingossa ura-coachingiin hurahtanut tyyppi.

Kymmenen vuoden ammatilliseen uraan mahtuu elokuva- ja tv-töiden lisäksi muoti- ja markkinointialan töitä sekä av-alan koulutusten suunnittelua ja toteutusta mm. yhdessä korkeakoulun (TAMK), toisen asteen oppilaitoksen (Tredu) ja yksityisten koulujen kanssa.

Ura-coachina olen vahvistanut pätevyyttäni NLP:n parissa (Neurolingvistinen ohjelmointi, soveltavan psykologian suuntaus, taso NLP Master) sekä säännöllisessä omassa työnohjauksessa.

Ohjattavien palaute mentoroinnista on ollut iästä, taustasta ja tavoitteista riippumatta erityisen positiivista ja heidän kehityksensä seuraaminen verrattoman palkitsevaa. Ohjauksessani kuulemma ajatukset lähtevät liikkumaan, aivot joutuvat töihin ja arvot tiukkaan tarkasteluun. Varaudu siis hommiin! ;)

Toivottavasti voisin olla juuri sinulle tai yrityksellesi avuksi. Tarjoan mentorointia yksityishenkilönä, osana koulutuspalveluitani.

Terveisin,

Fanny Heinonen 

Av-alan tuottaja, asiantuntija, kouluttaja ja ura-coach

 

Varaa oma mentorointiaikasi!

 
Digmarit kustantaa yhden mentorointikerran jokaista mentoria kohden
vuodessa. Fanny Heinosen lisäksi mentoreita ovat IT-konsultointiyrittäjä Leo Mustonen, Digmaritin puheenjohtaja Johanna Juntunen, hyvinvointivalmentaja Joni Jaakkola sekä lakimies Arttu Ahava.
 
Varaa oma mentorointiaikasi!

Jaa artikkeli:

Tutustu muihin artikkeleihin