Siirry suoraan sisältöön

Hyväntuuliset ja aurinkoiset 50-vuotisjuhlat starttasivat Digmaritin kesän!

Digmaritin 50-vuotisjuhlia vietettiin lauantaina 6.5.2023 Tampereen G Live Labissa keväisen kepeissä tunnelmissa.

Digmaritin 50-vuotisjuhlien tunnelmaa

Digmaritin 50-vuotisjuhlia vietettiin lauantaina 6.5.2023 Tampereen G Live Labissa keväisen kepeissä tunnelmissa. Paikalle saapui noin 50 yhdistyksen aktiivia ja jäsentä.

Tilaisuudessa julkistettiin Digmaritin uudistettu brändi, joka oli luontaista jatkumoa siitä, kun yhdistyksen nimi muutettiin Digimamasta Digmaritiin. Juhlat olivat oiva tilaisuus myös kerrata yhdistyksen historia. Yhdistyksen taloudenhoitaja ja pitkäaikainen aktiivi Leo Mustonen olikin valmistellut tilaisuuteen hauskan ja oivaltavan esityksen, joka tuki hänen tarinointiaan yhdistyksen puolesta vuosisadasta.

Leo kutsuttiin lavalle myös siinä kohtaa, kun yhdistyksen pitkäaikaisia aktiiveja muistettiin kukkasin. Leon lisäksi kukitettiin Ulla Askola ja pitkään Digimaman puheenjohtajana toiminut Kaarina Pehkonen.

Kaarina palkittiin myös Erto-yhteisön korkeimmalla kultaisella kunniamerkillä pitkäaikaisesta työstään mm. Erton edustajistossa ja hallituksessa. 
Loistavat bileet kruunasivat stand up koomikko Anitta ”Iso A” Ahonen sekä bilebändi Hannibal & Hot Heros.

”Juhlat olivat digmaritilaisten näköiset: emme pönöttäneet virallisesti, vaan juhlimme yhdistyksemme upeaa taivalta toistemme kanssa rennoissa merkeissä”, sanoo yhdistyksen puheenjohtaja Johanna Juntunen.

Kuvissa vielä tunnelmia päivältä ja kiitos kaikille osallistuneille!

Jaa artikkeli:

Tutustu muihin artikkeleihin