Taloushallinnon ammattilainen

Taloushallinnon ammattilainen

Kun liityt ERTOOn, liityt samalla omaa ammattialaasi edustavan jäsenyhdistyksen jäseneksi. Jos työskentelet taloushallintoalalla sinun oma yhdistyksesi on Taloushallinnon ammattilaiset eli tuttavallisemmin Talry. Se on Suomen ainoa ammattiyhdistys, joka keskittyy ainoastaan taloushallinnon ammattilaisten asioihin.

Talry on alan ammattilaisten verkosto, jossa pääset vahvistamaan ammatillista identiteettiäsi, verkostoitumaan kollegoidesi kanssa ja saamaan ajankohtaista tietoa alastasi.

Miksi kannattaa liittyä ERTOon ja Talryyn?


1. Olet mukana rakentamassa parempaa työelämää

Haluamme, että kaikki voivat tehdä työtä reiluilla ehdoilla työnteon muodosta riippumatta, on hän sitten palkansaaja tai ammatinharjoittaja. Mielestämme työelämän pitää olla myös tulevaisuudessa sellainen, että siellä kaikki jaksavat tehdä töitä ja siellä on hyvä olla. Näiden asioiden puolesta teemme töitä – joka ikinen päivä. Liittymällä jäseneksemme varmistat, että voimme tehdä työtämme myös jatkossa.

2. Saat vaikuttaa omiin työehtoihisi ja käyttämiisi palveluihin

Neuvottelemme taloushallintoalalle työehtosopimuksen yhdessä alan työnantajien kanssa. Sovimme työehtosopimuksessa mm. alan palkat, työajat ja lomat.  Olemme neuvotelleet sopimukseen lakia paremmat ehdot muun muassa sairausajan palkan pituudesta, matka-ajan korvaamisesta ja lisätyökorvauksista. Meille jokaisen jäsenen mielipide on tärkeä. Kysymme aina ennen työehtosopimusneuvotteluja, mitä asioita jäsenet haluavat meidän neuvotteluissa ajavan. Kysymme myös säännöllisesti jäsentemme kokemuksia ja mielipiteitä palveluistamme ja kehitämme niitä toiveiden mukaisesti.

3. Saat markkinoiden parhaimman oikeusturvan

Työelämän ikävien tapahtumien varalta tarjoamme jäsenillemme parhaimpiin kuuluvan oikeusturvan. Oikeusturvamme on olennaisesti parempi kuin useimmilla ammattijärjestöillä, joilla on pääsääntöisesti sekä jäsenen omavastuu että korvauksen enimmäisraja. Meidän oikeusturva kattaa kaikki oikeudenkäyntikulut, myös vastapuolen oikeudenkäyntikulut, jos juttu hävittäisiin. Jäsenämme et koskaan joudu itse maksamaan mitään, eikä mitään omavastuuta ole.

4. Hyödynnä koulutukset ja muut palvelut

Talry järjestää vuosittain kaksi koko päivän kestävää KLT-kelpoista koulutusta, johon kokoamme ajankohtaisia aiheita niin kirjanpitäjille kuin palkanlaskijoillekin. 

ERTO tarjoaa sinulle myös mm. maksuttoman työsuhdesuhdeneuvonnan. Jäsenmaksuun kuuluu myös työttömyyskassajäsenyys. Lisäksi tarjoamme säännöllisesti työelämäkoulutusta ja paljon muuta. Katso kaikki ERTOn palvelut ja edut täältä »

Näin liityt jäseneksi »


Taloushallinnon Ammattilaiset ry

Taloushallinnossa työskentelevien jäsentemme oma yhdistys on Taloushallinnon ammattilaiset ry. Yhdistys on maan ainoa pelkästään taloushallinnon ammattilaisten asioihin keskittynyt alan työehdoista sopiva yhdistys. 

Tutustu yhdistykseen »


Taloushallintoalan työehtosopimus

ERTO neuvottelee työehtosopimuksen taloushallintoalalle. Sopimuksessa määritellään mm. alan palkat, työajat ja lomat. Jos olet alalla ja haluat järjestäytyä järkisyistä, liity ERTOon.

Taloushallintoalan työehtosopimus (pdf)  »

 

Kenelle?

Yksityisen sektorin asiantuntijalle ja ammattilaiselle.

Kuinka edullinen?

Kuukausitulosi (€/kk)

Verovähennyskelpoinen jäsenmaksusi on €/kk
Täytä liittymislomake »

Miten liityt?

Täytä
jäsenhakemus »

Hyväksymisehdot?

Olet liittymishetkellä työsuhteessa ja sinulla on palkkatuloja.
Lue lisää »