Vuokratyöntekijä

Vuokratyöntekijä

Jäsenemme kuuluvat ERTOon aina omaa ammattialaansa edustavan jäsenyhdistyksen kautta. Jos työskentelet vuokratyöntekijänä taloushallinto-, tietojenkäsittely- ja toimistotehtävissä, oma yhdistyksesi on Erityistoimihenkilöt ETRY ry. ETRY kokoaa yhteen monet pienillä toimialoilla työskentelevät. Yhdistys rakentaa yhtenäisempää työllisyysturvaa, parempaa jaksamista ja kouluttautumismahdollisuuksia useilla toimialoilla.

ERTO neuvottelee henkilöstöpalvelualan työehtosopimuksen vuokratyöalalle. Työehtosopimuksella sovitaan reilut työn minimiehdot  toimisto-, taloushallinto- ja ICT-alan tehtävissä työskenteleville vuokratoimihenkilöille sekä henkilöstöpalveluyrityksen omassa toimistossa työskenteleville toimihenkilöille. Sopimuksessa määritellään mm. työajat, lomat ja palkkaehdot. Jäsenenämme pääset vaikuttamaan siihen, mitä asioita painotamme työehtosopimusneuvotteluissa. 

ERTO tarjoaa sinulle mm. maksuttoman työsuhdesuhdeneuvonnan sekä markkinoiden parhaimman oikeusturvan. Jäsenmaksuun kuuluu myös työttömyyskassajäsenyys. Lisäksi tarjoamme säännöllisesti työelämäkoulutusta ja paljon muuta. Katso kaikki ERTOn palvelut ja edut täältä » 

Näin liityt jäseneksi »


Erityistoimihenkilöt ETRY

Vuokratyöalalla työskentelevien jäsentemme oma yhdistys on Erityistoimihenkilöt ETRY. Yhdistyksen perinteeseen on kuulunut mm. uusien ammattialojen ja pienten työpaikkojen järjestäytyminen. Tämän yhdistyksen jäsenenä voit olla työpaikan vaihdoksesta huolimatta. ETRYn tärkein tavoite on jokaisen jäsenen saaminen työehtosopimuksen piiriin.

Tutustu yhdistykseen »


Vuokratyöalan työehtosopimus

ERTO neuvottelee työehtosopimuksen vuokratyöalalle. Se koskee taloushallinto-, tietojenkäsittely- ja toimistotehtävissä työskenteleviä työntekijöitä.

Henkilöstöpalvelualan työehtosopimus (pdf) »

Kenelle?

Yksityisen sektorin asiantuntijalle ja ammattilaiselle.

Kuinka edullinen?

Kuukausitulosi (€/kk)

Verovähennyskelpoinen jäsenmaksusi on €/kk
Täytä liittymislomake »

Miten liityt?

Täytä
jäsenhakemus »

Hyväksymisehdot?

Olet liittymishetkellä työsuhteessa ja sinulla on palkkatuloja.
Lue lisää »