Logistiikan toimihenkilö

Logistiikan toimihenkilö

Jäsenemme kuuluvat ERTOon aina omaa ammattialaansa edustavan jäsenyhdistyksen kautta. Jos työskentelet logistiikassa sinun oma yhdistyksesi on Logistiikan toimihenkilöt ry. Logistiikan toimihenkilöt on ainoa pelkästään autoliikennealojen ja huolinta-alojen toimihenkilöiden asioihin keskittynyt alan työehdoista sopiva yhdistys. Yhdistys ajaa jäsentensä taloudellisia, oikeudellisia ja sosiaalisia etuja työmarkkinoilla. 

ERTO on ainoa ammattiliitto, joka neuvottelee toimihenkilöiden työehdoista ja työehtosopimuksesta autoliikennealalle ja huolinta-alalle. Sopimuksissa määritellään mm. alan palkat, työajat ja lomat. Jäsenämme pääset vaikuttamaan siihen, millaisia asioita ajamme työehtosopimusneuvotteluissa. 

ERTO tarjoaa sinulle mm. maksuttoman työsuhdesuhdeneuvonnan sekä markkinoiden parhaimman oikeusturvan. Jäsenmaksuun kuuluu myös työttömyyskassajäsenyys. Lisäksi tarjoamme säännöllisesti työelämäkoulutusta ja paljon muuta. Katso kaikki ERTOn palvelut ja edut täältä »

Näin liityt jäseneksi »


Logistiikan toimihenkilöt

Logistiikka-alalla työskentelevien jäsentemme oma yhdistys on Logistiikan toimihenkilöt ry. Logistiikan toimihenkilöt on ainoa pelkästään autoliikennealojen ja huolinta-alojen toimihenkilöiden asioihin keskittynyt alan työehdoista sopiva yhdistys. 

Tutustu yhdistykseen »

Kenelle?

Yksityisen sektorin asiantuntijalle ja ammattilaiselle.

Kuinka edullinen?

Kuukausitulosi (€/kk)

Verovähennyskelpoinen jäsenmaksusi on €/kk
Täytä liittymislomake »

Miten liityt?

Täytä
jäsenhakemus »

Hyväksymisehdot?

Olet liittymishetkellä työsuhteessa ja sinulla on palkkatuloja.
Lue lisää »