Matkailu-, kulttuuri- tai vapaa-aikasektorin ammattilainen

Matkailu-, kulttuuri- tai vapaa-aikasektorin ammattilainen

Jäsenemme kuuluvat ERTOon aina omaa ammattialaansa edustavan jäsenyhdistyksen kautta. Jos työskentelet matkailu-, kulttuuri- tai vapaa-aikasektorin ammattilaisena, oma yhdistyksesi on Erityistoimihenkilöt ETRY ry.

ETRY kokoaa yhteen monet pienillä toimialoilla työskentelevät. Pienen ammattikunnan on erityisen tärkeää huolehtia ammatillisesta järjestäytymisestään, jotta alan työehtoja saadaan olennaisesti korjattua. ETRYn tärkein tavoite on jokaisen jäsenen saaminen työehtosopimuksen piiriin. Yhdistys rakentaa yhtenäisempää työllisyysturvaa, parempaa jaksamista ja kouluttautumismahdollisuuksia useilla toimialoilla.

ERTO laatii toimistotyön palkkasuosituksen, jota voi soveltaa myös oman alasi tehtäviin. Suosituksessa määritellään vähimmäispalkat ja palkankorotusten taso tehtäväryhmittäin. Suositus perustuu alan palkkatutkimukseen.

ERTO tarjoaa sinulle mm. maksuttoman työsuhdesuhdeneuvonnan sekä markkinoiden parhaimman oikeusturvan. Jäsenmaksuun kuuluu myös työttömyyskassajäsenyys. Lisäksi tarjoamme säännöllisesti työelämäkoulutusta ja paljon muuta. Katso kaikki ERTOn palvelut ja edut täältä »

Näin liityt jäseneksi »


Erityistoimihenkilöt ETRY

Matkailu-, kulttuuri- ja vapaa-aikasektorilla työskentelevien jäsentemme oma yhdistys on Erityistoimihenkilöt ETRY. Yhdistyksen perinteeseen on kuulunut mm. uusien ammattialojen ja pienten työpaikkojen järjestäytyminen. ETRYn tärkein tavoite on jokaisen jäsenen saaminen työehtosopimuksen piiriin.

Tutustu yhdistykseen »


Toimistotyön palkkasuositus

ERTO laatii toimistotyön palkkasuosituksen. Suosituksessa määritellään vähimmäispalkat ja palkankorotusten taso tehtäväryhmittäin. Suositus perustuu alan palkkatutkimukseen.

Toimistotyön vähimmäispalkkasuositus (pdf) »

Kenelle?

Yksityisen sektorin asiantuntijalle ja ammattilaiselle.

Kuinka edullinen?

Kuukausitulosi (€/kk)

Verovähennyskelpoinen jäsenmaksusi on €/kk
Täytä liittymislomake »

Miten liityt?

Täytä
jäsenhakemus »

Hyväksymisehdot?

Olet liittymishetkellä työsuhteessa ja sinulla on palkkatuloja.
Lue lisää »