Hotellit ja loma-asunnot

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat liiton jäsenille vapaa-ajan majoituksiin vaihtuvia tarjouksia. Vuoden 2023 tarjoushotelleissa on laaja kattaus vetovoimaisia kaupunkikohteita muun muassa Espoon hotelli Original Sokos Hotel Tapiola Garden tai kokonaan uusi hotelli Heymo 1. Heymo 1 on aivan uudenlainen flexible service -hotelli, jossa kaikki olennainen on huomioitu ja kaikki on tehty mahdollisimman helpoksi. Toinen uutuus on Helsingin ytimessä sijaitseva täysin uusittu Solo Sokos Hotel Torni tai vaikkapa Kouvolan uusittu Original Sokos Hotel Vaakuna, jossa voit valita kolmesta eri teemasta huoneen fiiliksen mukaan – Pentik, Repovesi tai Tykkimäki.

Tutustu vuoden 2023 tarjouksiin »

Vuoden 2023 hintaedut ovat voimassa vain netin kautta tehdyissä varauksissa. Varauksen voit tehdä Sokos Hotellien -sivulla käyttämällä varuskoodia "LIITTOTARJOUS". Näet heti parhaat saatavilla olevat hinnat. Varausvahvistuksen saat suoraan sähköpostiisi.

Ikaalinen Spa & Resort

ERTOn jäsenet saavat koodilla ”ERTO” majoittumisesta su–ke 20 %:n ja to–la 15 %:n alennuksen päivän hinnasta Ikaalinen Spa & Resortin päärakennuksen ja Lofts-rakennuksen huoneissa. Jäsenetu on voimassa 31.12.2023 asti. Koodia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Varaukset Ikaalinen Spa & Resortin verkkosivuilta, myyntipalvelusta p. 03 4511 tai sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Mainitse varatessa jäsenyytesi.

Primehotels

ERTOn jäsenet voivat majoittua Primehotelsin hotelleissa jäsenetuhinnoin 1.1.–31.12.2023. Varaukset Primehotelsin verkkosivuilta tai valitsemasi hotellin vastaanotosta. Käytä varatessasi etukoodia "STTK".

Huom. Hotelli Katajanokan varaukset suoraan Hotelli Katajanokan verkkosivuilta koodilla "SDT". Paina oikean yläkulman muokkaa-painiketta, valitse yritys/kampanja ja lisää koodi sille varattuun "syötä koodi"-kenttään.

The Folks Hotel Konepaja Helsinki

The Folks Hotel Konepaja on avattu vuonna 2020 historialliselle Konepajan alueelle Vallilaan ja sijaintinsa puolesta se on oivallinen majoituskohde myös kauempaa saapuville vieraille. Hotellista löytyy 146 viihtyisää hotellihuonetta. Huoneen hintaan sisältyy Wellness osaston käyttö, joka sisältää laadukkaan kuntosalin, suomalaisen saunan sekä höyrysaunan. Hotellin pihassa on pysäköintipaikkoja, sekä latauspisteitä sähköautoille, ja niitä voi varata etukäteen käyttöön.

The Folks Hotel Konepaja Helsinki tarjoaa ERTOn jäsenille vuodelle 2023 majoitusetuna -10 % alennuksen päivän huonehinnasta. Etuhinnat ovat voimassa 31.12.2023 asti. Varaa huoneesi Folks Hotel Helsingin verkkosivujen kautta käyttämällä koodia "LIITTOETU".

Suomen Hostellijärjestö

Hostellijärjestön tarjoamat jäsenedut ovat ERTOn jäsenten käytettävissä. Tutustu Hostellijärjestön uuteen varausjärjestelmään ja hyödynnä jäsenetusi hostellimajoituksissa.

Varaamalla majoituksesi Hostellit.fi-varausjärjestelmästä, saat heti 10 %:n jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa. Jäsenyys on todistettava hostellissa jäsenkortilla. Jos jäsenkorttisi on hävinnyt, voit tilata todisteen Suomen hostellijärjestön verkkosivuilta.

Tutustu vuoden 2023 Hostellit Suomessa-esitteeseen »

Edulliset ja rennot hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Viihtyisissä hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin, monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Hostellien yhteisölliset tilat mahdollistavat matkakokemustesi jakamisen muiden matkalaisten kanssa. Asiakaskeittiössä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat myös monipuolisia aktiviteetteja.

Hostellit.fi:n verkkokaupasta voit myös ostaa jäsenhintaisen kansainvälisen hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen myös HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita alueellisia matkailuun liittyviä etuja.

Varaa jäsenhintainen majoituksesi: Hostellit.fi

Finlandia Park Hotel Helsinki

Finlandia Park Hotel Helsinki tarjoaa ERTOn jäsenille 10 %:n alennuksen päivän huonehinnasta. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi. Jäsenedun saa lunastettua vain voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen, ilmainen langaton internet-yhteys, kuntosalin käyttö ja aamu-uinti.

Tutustu hotelliin ja varaa huone »

Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels -ketjulla on yli 200 hotellia Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Baltian maissa. Asuitpa missä hotellissa tahansa vapaa-aikana tai työmatkalla, Nordic Choice Hotels takaa unohtumattomia elämyksiä!

Clarion hotellit ovat kohtaamispaikkoja eri tilanteisiin - aina tapahtumien keskipisteessä! Clarion tarjoaa paljon muuta kuin vain huoneen yöpymistä varten. Järjestä kokous tai tapahtuma monipuolisissa tiloissamme, nauti Kitchen & Table ravintolan herkullisista tarjoiluista tai rentoudu päivän päätteeksi hotellien Living Room -tiloissa tai kuntosalilla. Helsingissä myös upea katto uima-allas. Small talkia. Suuria bisnesdiilejä. Ja kaikkea tältä väliltä. Tätä on Clarion!

Hae haluamaasi kohdetta tai hotellia tai tutustu kaikkiin matkakohteisiin osoitteessa www.nordicchoicehotels.fi.

Voit ERTOn jäsenenä hyödyntää STTK:n sopimusalennuksen luomalla Nordic Choice Hotelsin nettisivuilla itsellesi Nordic Choice Club -profiilin ja käyttämällä varausta tehdessäsi koodia 60514247.

Greenstar

GreenStar on suomalainen kaupunkihotelliketju, jossa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, keskustasijainti ja edulliset hinnat. Kasvavaan hotelliketjuun kuuluu tällä hetkellä neljä hotellia Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Vaasassa.

Greenstar Hotellit ovat tarkkaan suunniteltu sekä vieraiden kannalta käteviksi ja viihtyisiksi että ekologisiksi. Huoneiden raikkaassa sisustuksessa on käytetty suomalaista puuta ja kierrätysmateriaaleja. Aamiainen on ravitseva ja maukas, ja aamiaishävikki on minimoitu. Hotelleissa on pyykinpesumahdollisuus, työhön sopivia tiloja aulassa sekä viileäkaappi ja mikro. Hotellit sijaitsevat aina lähellä keskustaa ja niihin on helppo tulla sekä autolla että julkisilla. Vuonna 2019 GreenStarista tuli Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju.

GreenStar Hotellit tarjoavat ERTOn jäsenille edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen 1.1.–31.12.2022. Saadaksesi etuhintaisen majoituksen, varaa huoneesi osoitteessa www.greenstar.fi ja käytä varauskoodia "STTK". Hotellilla on halutessaan oikeus tarkistaa jäsenyytesi.

Tervetuloa viettämään vihreitä, rauhallisia öitä!