Hotellit ja loma-asunnot

Holiday Club

Lähde Holiday Club -lomalle kylpylään tai vuokraa loma-asunto. Jäsenet saavat 15 % alennuksen seuraavista Holiday Club -kohteista:

 • Turun Caribia hotelli ja Villas
 • Saimaa hotelli, Villas ja loma-asunnot
 • Tampereen Kylpylä hotelli ja loma-asunnot
 • Katinkulta hotelli, Villas ja loma-asunnot
 • Kuusamon Tropiikki hotelli, Villas ja loma-asunnot
 • Salla hotelli ja loma-asunnot
 • Saariselkä hotelli ja loma-asunnot

Loma-asuntokohteet: Airisto, Calahonda (Espanja), Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Ellivuori ja Naantali 

Hotellissa hintaan sisältyvät majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa minimimajoitus 2 vrk.

Varaukset www.holidayclub.fi tai 030 68 600. Käytäthän varatessasi koodia: ERTO15

Leviski-alppitalohuoneistot

ERTOn jäsenet saavat -12 % alennuksen Leviski.fi - alppitalohuoneistojen C2, C6 ja C7 vuokrauksista. Hintoihin sisältyy loppusiivous.

Huoneistot ovat nykyaikaisia, vuonna 2010 valmistuneita ja sijaitsevat Levin keskustassa, keskellä palveluita, kävelymatkan päässä rinteistä ja laduista. Huoneistoissa on tilaa 7-10 yöpyjälle. Katso lisää www.leviski.fi.

ERTOn jäsenalennuksen saat mainitsemalla ERTOn varauksen yhteydessä. Tarjous koskee vain mainittuja huoneistoja. Tarjouksen saa vain tiedustelemalla varausta tästä sähköpostiosoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Tarjous on voimassa toistaiseksi. 

Samat ehdot ovat voimassa myös www.skilevi.fi huoneistoja varatessa. Kyselyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Rantasipi-kylpylähotellit ja Hotelli Rukahovi

Restel Hotel Group tarjoaa ERTOn jäsenille erikoishintaisen majoituksen Rantasipi-kylpylähotelleissa ja Rantasipi Rukahovissa. Etusi on -12% päivän hinnasta. Varaukset vain tuotetunnuksella SIPIETU12 osoitteesta www.hotellimaailma.fi.

Erikoishintaisia huoneita on myynnissä rajoitetusti /hotelli/päivä. Hinta ei ole voimassa erikoisajankohtina. Tarjous koskee uusia varauksia ja vapaa-ajan matkustusta. Maksu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Jäsenkortti esitettävä pyydettäessä. Majoitushinnat sisältävät majoituksen lisäksi runsaan buffet aamiaisen sekä kylpylähotelleissa kylpyläosaston käytön. Tutustu tarkemmin Rantasipi-hotellien palveluihin »

Tarjous koskee seuraavia kylpylähotelleja: Kylpylähotelli Rantasipi Aulanko, Kylpylähotelli Rantasipi Eden, Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori, Rantasipi Ikaalisten Kylpylä, Rantasipi Siuntion Kylpylä, Hemmottelukylpylä Rantasipi Imatran Valtionhotelli ja lisäksi hotellia Rantasipi Rukahovi.

Solaris Kylpylät

Lomaetuja Solaris Kylpylöissä: www.solariskylpylat.fi 

Kylpylähotelli Rauhalahti Kuopiossa

Vähintään 2 vrk:n huonehinnoista ja lomapaketeista 10 % alennus (ei voimassa juhlapyhinä). Varauskoodi ”Erto”. Puh. 030 608 30, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.rauhalahti.fi

Kylpylähotelli Summassaari Saarijärvellä

Majoituksesta (väh. 2 vrk) 10 % alennus normaaleista hinnoista, ei juhlapyhinä. Varauskoodi on ”Erto”. Puh. 030 608 50, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.summassaari.fi

Kylpylähotelli Päiväkumpu Lohjalla

Viikonloppuloma kahdelle 179 euroa sisältäen majoituksen 2 hengen huoneessa, aamiaiset noutopöydästä sekä kylpylän että kuntosalin käytön. Voimassa 31.12.2016 asti, ei juhlapyhinä. Varauskoodi on ”Erto”. Puh. 030 60840, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.paivakumpu.fi

Scandic

Etu ERTOn jäsenille: Liity Scandic Friends -jäseneksi ja nouset suoraan 2nd Floor -tasolle. Saat: 

 • 2 300 pistettä/pisteisiin oikeuttava yö
 • Ravintolakuponki 12 €
 • -20 % alennusta ruoasta ravintoloissamme viikonloppuisin
 • Edulliset huonehinnat loma-aikoina
 • Maksuton iltapäivälehti

Siirry tarjoukseen alla olevan linkin kautta. Jos olet jo Scandic Friends -jäsen, valitse ”Jo jäsen”, täytä kampanjakoodi ja kirjaudu sisään jäsentilillesi jäsennumerollasi ja salasanallasi. Kampanjakoodi: UPG2ND16Siirry tarjoukseen »  

Suomen Hostellijärjestö

Uusi hostellivarausjärjestelmä jäsenille

Hostellijärjestön tarjoamat jäsenedut ovat ERTOn jäsenten käytettävissä. Tutustu Hostellijärjestön uuteen varausjärjestelmään ja hyödynnä jäsenetusi hostellimajoituksissa.

Varaamalla majoituksesi Hostellit.fi-varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa. Jäsenyys on todistettava hostellissa jäsenkortilla. Jos jäsenkorttisi on hävinnyt, voit tilata todisteen Suomen hostellijärjestön verkkosivuilta

Edulliset ja rennot hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Viihtyisissä hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin, monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Hostellien yhteisölliset tilat mahdollistavat matkakokemustesi jakamisen muiden matkalaisten kanssa. Asiakaskeittiössä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat myös monipuolisia aktiviteetteja.

Hostellit.fi:n verkkokaupasta voit myös ostaa jäsenhintaisen kansainvälisen hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen myös HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita alueellisia matkailuun liittyviä etuja.

Varaa jäsenhintainen majoituksesi: Hostellit.fi

Vierumäki

Vierumäki on Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus: täynnä toimintaa, liikuntaa ja elämää. Vierumäellä voit liikkua, harrastaa, syödä hyvin ja viettää laadukasta vapaa-aikaa keskellä suomalaista järvimaisemaa. Tapahtumia ja toimintaa on joka päivä, ympäri vuoden, kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

Vierumäki tarjoaa ERTOn jäsenille kaveri- ja kumppanipakettiedut. Kaveripaketti on suunnattu 6-15 hengen ryhmille hintaan 89 €/hlö/vrk ja kumppanipaketti kahdelle hengelle hintaan 49 €/hlö/vrk. Tutustu Vierumäen jäsentarjoukseen »

Sokos Hotellit

S-ryhmän Sokos Hotellit tarjoavat ERTOn jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Tarjoukset ovat ennakkomaksettavia.

Kattava verkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja on yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen. Lisätietoja kohteista »

Varaukset nettilinkin kautta koodilla LIITTO2016. Näytä jäsenkorttisi vastaanotossa sisäänkirjoittautuessasi.

Hotelli Helka

Kun varaat kesäyön Hotelli Helkan nettisivuilta kampanjakoodilla AKTI17 saat -20% alennuksen päivän hinnasta. Etu on voimassa 22.6.-6.8.2017. Hintaan sisältyy runsas buffet-aamiainen, aamu- ja iltasaunat ja WiFi. Kun haluat hiukan hemmotella itseäsi tai perhettäsi, varaa Comfort-huoneemme. Kahdenkymmenen euron lisämaksulla saat vähintään 4 m2 tilavamman huoneen ja mm. paremman valikoiman Thannkylpytuotteita. Etu koskee vain hotellin omilta nettisivuilta kampanjakoodilla varattuja huoneita.

Hotelli Helka, Pohjoinen Rautatiekatu 23, 00100 HELSINKI, www.hotelhelka.com