Hotellit ja loma-asunnot

Holiday Club

Lähde Holiday Club -lomalle kylpylään tai vuokraa loma-asunto. Jäsenet saavat 15 % alennuksen seuraavista Holiday Club -kohteista:

 • Turun Caribia hotelli ja Villas
 • Saimaa hotelli, Villas ja loma-asunnot
 • Tampereen Kylpylä hotelli ja loma-asunnot
 • Katinkulta hotelli, Villas ja loma-asunnot
 • Kuusamon Tropiikki hotelli, Villas ja loma-asunnot
 • Salla hotelli ja loma-asunnot
 • Saariselkä hotelli ja loma-asunnot

Loma-asuntokohteet: Airisto, Calahonda (Espanja), Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Ellivuori ja Naantali 

Hotellissa hintaan sisältyvät majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa minimimajoitus 2 vrk.

Varaukset www.holidayclub.fi tai 0300 870 900. Käytäthän varatessasi koodia: ERTO15

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat ERTOn jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja käytössänne yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen – Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Olemme lisänneet tarjontaa kesän ajaksi ja mukana on aiempaa enemmän upeita kotimaan kohteita, mm. uusi Original Sokos Hotel Kupittaa Turussa sekä tutut Sokos Hotellit Savonlinnassa ja Seinäjoella. 

Sokos Hotellien kampanjakoodi on: LIITTO2020 

Huom. Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voit tehdä www.sokoshotels.fi-sivulla. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2020. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Vaihtuvat jäsenedut löydät osoitteesta www.sokoshotels.fi

Leviski-alppitalohuoneistot

ERTOn jäsenet saavat -12 % alennuksen Leviski.fi - alppitalohuoneistojen C2, C6 ja C7 vuokrauksista. Hintoihin sisältyy loppusiivous.

Huoneistot ovat nykyaikaisia, vuonna 2010 valmistuneita ja sijaitsevat Levin keskustassa, keskellä palveluita, kävelymatkan päässä rinteistä ja laduista. Huoneistoissa on tilaa 7-10 yöpyjälle. Katso lisää www.leviski.fi.

ERTOn jäsenalennuksen saat mainitsemalla ERTOn varauksen yhteydessä. Tarjous koskee vain mainittuja huoneistoja. Tarjouksen saa vain tiedustelemalla varausta tästä sähköpostiosoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Tarjous on voimassa toistaiseksi. 

Samat ehdot ovat voimassa myös www.skilevi.fi huoneistoja varatessa. Kyselyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Solaris Kylpylät

Lomaetuja Solaris Kylpylöissä: www.solariskylpylat.fi 

Kylpylähotelli Rauhalahti Kuopiossa

Vähintään 2 vrk:n huonehinnoista ja lomapaketeista 10 % alennus (ei voimassa juhlapyhinä). Varauskoodi ”ERTO”. Puh. 030 608 30, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.rauhalahti.fi

Kylpylähotelli Summassaari Saarijärvellä

Majoituksesta (väh. 2 vrk) 10 % alennus normaaleista hinnoista, ei juhlapyhinä. Varauskoodi on ”ERTO”. Puh. 030 608 50, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.summassaari.fi

Kylpylähotelli Päiväkumpu Lohjalla

Kylpylähotelli Päiväkumpu tarjoaa ERTOn jäsenille seuaavan kesäedun: 

 • Kaksin kesälomalle 2 vrk alk. 189 euroa / 2 hlöä
 • Perheloma 1 vrk 120 euroa ( 2aik. + 1 – 3 alle 15 v. lasta)

Kesäetu sisältää aamiaisen sekä elämyskylpylän että kuntosalin käytön. Jäsenetu on voimassa  30.9.2018 asti. Mainitse varausta tehdessäsi varauskoodi "ERTO". Puh. 030 60840, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.paivakumpu.fi

Suomen Hostellijärjestö

Hostellivarausjärjestelmä jäsenille

Hostellijärjestön tarjoamat jäsenedut ovat ERTOn jäsenten käytettävissä. Tutustu Hostellijärjestön uuteen varausjärjestelmään ja hyödynnä jäsenetusi hostellimajoituksissa.

Varaamalla majoituksesi Hostellit.fi-varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa. Jäsenyys on todistettava hostellissa jäsenkortilla. Jos jäsenkorttisi on hävinnyt, voit tilata todisteen Suomen hostellijärjestön verkkosivuilta. 

Edulliset ja rennot hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Viihtyisissä hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin, monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Hostellien yhteisölliset tilat mahdollistavat matkakokemustesi jakamisen muiden matkalaisten kanssa. Asiakaskeittiössä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat myös monipuolisia aktiviteetteja.

Hostellit.fi:n verkkokaupasta voit myös ostaa jäsenhintaisen kansainvälisen hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen myös HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita alueellisia matkailuun liittyviä etuja.

Varaa jäsenhintainen majoituksesi: Hostellit.fi

Vierumäki

Vierumäki on Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus: täynnä toimintaa, liikuntaa ja elämää. Vierumäellä voit liikkua, harrastaa, syödä hyvin ja viettää laadukasta vapaa-aikaa keskellä suomalaista järvimaisemaa. Tapahtumia ja toimintaa on joka päivä, ympäri vuoden, kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

Vierumäki tarjoaa ERTOn jäsenille kaveri- ja kumppanipakettiedut. Kaveripaketti on suunnattu 6-15 hengen ryhmille hintaan 89 €/hlö/vrk ja kumppanipaketti kahdelle hengelle hintaan 49 €/hlö/vrk. Tutustu Vierumäen jäsentarjoukseen »

Finlandia Park Hotel Helsinki

Finlandia Park Hotel Helsinki tarjoaa ERTOn jäsenille 10% alennuksen päivän huonehinnasta. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi. Jäsenedun saa lunasttettua vain voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen, ilmainen langaton internet-yhteys, kuntosalin käyttö ja aamu-uinti.

Tutustu hotelliin ja varaa huone »

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport tarjoavat ERTOn jäsenille korotetun alennuksen loppuvuodelle 2020. Saat 20 % alennuksen kaikista huoneluokista. Alennus on voimassa jokaisena päivänä vuoden 2020 loppuun saakka.

Varauksen voit tehdä Clarion hotellien verkkosivuilla www.nordicchoicehotels.fi koodilla 60514247 tai myyntipalvelusta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hotelli Helka

Turvallinen ja suomalainen Hotelli Helka Helsingin Kampissa on täynnä vastuullisuutta ja suomalaista muotoilua. Kun yövyt vähintään kaksi yötä Hotelli Helkassa Helsingissä kesällä ajalla 12.6.−16.8.2020, Helka tarjoaa kiinteät hinnat aamiaispaketteineen

Smart-huoneissa: 

 • yhden hengen huone 70 eur / yö eli yht. 140 eur kahdelta yöltä
 • kahden hengen huone 90 eur / yö eli yht. 180 eur kahdelta yöltä

Comfort-huoneissa:

 • yhden hengen huone 90 eur / yö eli yht. 180 eur kahdelta yöltä
 • kahden hengen huone 110 eur / yö eli yht. 220 eur kahdelta yöltä

Hinnat voimassa ainoastaan varauksissa, jotka on tehty Helkan omien verkkosivujen kautta osoitteessa www.hotelhelka.com koodilla ’omasuvi’. Erikoishinta edellyttää vähintään kahden yön majoitusta. Erikoishintaisia huoneita on tarjolla rajoitettu määrä. Hinta edellyttää jäsenkortin esittämistä sisäänkirjautumisen yhteydessä.