Hotellit ja loma-asunnot

Holiday Club

Lähde Holiday Club -lomalle kylpylään tai vuokraa loma-asunto. Jäsenet saavat 15 % alennuksen seuraavista Holiday Club -kohteista:

  • Turun Caribia hotelli ja Villas
  • Saimaa hotelli, Villas ja loma-asunnot
  • Tampereen Kylpylä hotelli ja loma-asunnot
  • Katinkulta hotelli, Villas ja loma-asunnot
  • Kuusamon Tropiikki hotelli, Villas ja loma-asunnot
  • Salla hotelli ja loma-asunnot
  • Saariselkä hotelli ja loma-asunnot

Loma-asuntokohteet: Airisto, Calahonda (Espanja), Rönnes, Ähtäri, Hannunkivi, Punkaharju, Pyhä, Ruka, Pyhäniemi, Tahko, Himos, Ellivuori ja Naantali 

Hotellissa hintaan sisältyvät majoitus ja aamiaiset. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa pyyhkeet, vuodevaatteet ja loppusiivous. Loma-asunnoissa ja Villas-asunnoissa minimimajoitus 2 vrk.

Varaukset www.holidayclub.fi tai 0300 870 900. Käytäthän varatessasi koodia: ERTO15

Sokos Hotellit

Sokos Hotellit tarjoavat ERTOn jäsenille vapaa-ajan majoituksiin kausittain vaihtuvia tarjouksia. Kattava verkostomme tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista. Sokos Hotelleja käytössänne yli 50 hotellia 28 eri paikkakunnalla Suomessa, sekä Original Sokos Hotel Viru ja Solo Sokos Hotel Estoria Tallinnassa ja Pietarissa upeat Original Sokos Hotel Olympia Garden, Solo Sokos Hotel Vasilievsky sekä Solo Sokos Hotel Palace Bridge kylpyläpalveluineen – Lämpimästi tervetuloa vieraaksemme!

Sokos Hotellien kampanjakoodi on: LIITTO2020 (LIITTO2020 varauskoodi on voimassa 1.3.2020 alkaen. Siihen saakka käytäthän LIITTO2019 varauskoodia). 

Huom. Hintaetu on voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varaukset voit tehdä www.sokoshotels.fi-sivulla. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2020. Saat näkyviin saatavilla olevat hinnat ja voit vielä tarkistaa varauksen. Varausvahvistuksen saat sähköpostiisi. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi.

Vaihtuvat jäsenedut löydät osoitteesta www.sokoshotels.fi

Leviski-alppitalohuoneistot

ERTOn jäsenet saavat -12 % alennuksen Leviski.fi - alppitalohuoneistojen C2, C6 ja C7 vuokrauksista. Hintoihin sisältyy loppusiivous.

Huoneistot ovat nykyaikaisia, vuonna 2010 valmistuneita ja sijaitsevat Levin keskustassa, keskellä palveluita, kävelymatkan päässä rinteistä ja laduista. Huoneistoissa on tilaa 7-10 yöpyjälle. Katso lisää www.leviski.fi.

ERTOn jäsenalennuksen saat mainitsemalla ERTOn varauksen yhteydessä. Tarjous koskee vain mainittuja huoneistoja. Tarjouksen saa vain tiedustelemalla varausta tästä sähköpostiosoitteesta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. . Tarjous on voimassa toistaiseksi. 

Samat ehdot ovat voimassa myös www.skilevi.fi huoneistoja varatessa. Kyselyt Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Solaris Kylpylät

Lomaetuja Solaris Kylpylöissä: www.solariskylpylat.fi 

Kylpylähotelli Rauhalahti Kuopiossa

Vähintään 2 vrk:n huonehinnoista ja lomapaketeista 10 % alennus (ei voimassa juhlapyhinä). Varauskoodi ”ERTO”. Puh. 030 608 30, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.rauhalahti.fi

Kylpylähotelli Summassaari Saarijärvellä

Majoituksesta (väh. 2 vrk) 10 % alennus normaaleista hinnoista, ei juhlapyhinä. Varauskoodi on ”ERTO”. Puh. 030 608 50, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.summassaari.fi

Kylpylähotelli Päiväkumpu Lohjalla

Kylpylähotelli Päiväkumpu tarjoaa ERTOn jäsenille seuaavan kesäedun: 

  • Kaksin kesälomalle 2 vrk alk. 189 euroa / 2 hlöä
  • Perheloma 1 vrk 120 euroa ( 2aik. + 1 – 3 alle 15 v. lasta)

Kesäetu sisältää aamiaisen sekä elämyskylpylän että kuntosalin käytön. Jäsenetu on voimassa  30.9.2018 asti. Mainitse varausta tehdessäsi varauskoodi "ERTO". Puh. 030 60840, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.www.paivakumpu.fi

Suomen Hostellijärjestö

Hostellivarausjärjestelmä jäsenille

Hostellijärjestön tarjoamat jäsenedut ovat ERTOn jäsenten käytettävissä. Tutustu Hostellijärjestön uuteen varausjärjestelmään ja hyödynnä jäsenetusi hostellimajoituksissa.

Varaamalla majoituksesi Hostellit.fi-varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa. Jäsenyys on todistettava hostellissa jäsenkortilla. Jos jäsenkorttisi on hävinnyt, voit tilata todisteen Suomen hostellijärjestön verkkosivuilta. 

Edulliset ja rennot hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Viihtyisissä hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin, monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Hostellien yhteisölliset tilat mahdollistavat matkakokemustesi jakamisen muiden matkalaisten kanssa. Asiakaskeittiössä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat myös monipuolisia aktiviteetteja.

Hostellit.fi:n verkkokaupasta voit myös ostaa jäsenhintaisen kansainvälisen hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen myös HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita alueellisia matkailuun liittyviä etuja.

Varaa jäsenhintainen majoituksesi: Hostellit.fi

Vierumäki

Vierumäki on Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus: täynnä toimintaa, liikuntaa ja elämää. Vierumäellä voit liikkua, harrastaa, syödä hyvin ja viettää laadukasta vapaa-aikaa keskellä suomalaista järvimaisemaa. Tapahtumia ja toimintaa on joka päivä, ympäri vuoden, kaikenikäisille ja -tasoisille liikkujille.

Vierumäki tarjoaa ERTOn jäsenille kaveri- ja kumppanipakettiedut. Kaveripaketti on suunnattu 6-15 hengen ryhmille hintaan 89 €/hlö/vrk ja kumppanipaketti kahdelle hengelle hintaan 49 €/hlö/vrk. Tutustu Vierumäen jäsentarjoukseen »

Finlandia Park Hotel Helsinki

Finlandia Park Hotel Helsinki tarjoaa ERTOn jäsenille 10% alennuksen päivän huonehinnasta. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi. Jäsenedun saa lunasttettua vain voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen, ilmainen langaton internet-yhteys, kuntosalin käyttö ja aamu-uinti.

Tutustu hotelliin ja varaa huone »