Hotellit ja loma-asunnot

Sokos Hotellit

ERTOn jäsenet saavat vapaa-ajan majoitukseen 15 % alennuksen päivän hinnasta valituissa Sokos Hotelleissa. Nyt voit varata tarjoushintaisia huoneita aina vuoden 2021 loppuun saakka ja mikäli suunnitelmiin tulee muutoksia, voit peruuttaa varauksesi vaivattomasti ilman kuluja aina tulopäivään klo 18.00 mennessä. Tutustu tarjoukseen ja mukana oleviin hotelleihin »

Sokos Hotellit tarjoavat ERTOn jäsenille vapaa-ajan majoituksiin myös kausittain vaihtuvia tarjouksia. Sokos Hotellien kattava verkosto tarjoaa loistavat mahdollisuudet niin aktiiviloman kuin hemmottelulomankin viettoon sekä mukavaa yhdessäoloa ja rentoutumista.

Huom. Hintaedut ovat voimassa vain netin kautta tehdyissä ja ennakkoon maksetuissa varauksissa. Varauksen voit tehdä Sokos Hotellien -sivulla. Täytä varaukseen tarvittavat tiedot, kirjoita varauskoodiksi LIITTO2021. Näet heti parhaat saatavilla olevat hinnat. Varausvahvistuksen saat suoraan sähköpostiisi.

Suomen Hostellijärjestö

Hostellivarausjärjestelmä jäsenille

Hostellijärjestön tarjoamat jäsenedut ovat ERTOn jäsenten käytettävissä. Tutustu Hostellijärjestön uuteen varausjärjestelmään ja hyödynnä jäsenetusi hostellimajoituksissa.

Varaamalla majoituksesi Hostellit.fi-varausjärjestelmästä, saat heti 10 % jäsenalennuksen majoituksestasi kotimaan hostelleissa. Jäsenyys on todistettava hostellissa jäsenkortilla. Jos jäsenkorttisi on hävinnyt, voit tilata todisteen Suomen hostellijärjestön verkkosivuilta.

Edulliset ja rennot hostellit sopivat hyvin kaikenikäisille, niin yksittäisille matkailijoille kuin ryhmillekin. Viihtyisissä hostelleissa on valittavana erilaisia huoneita ryhmähuoneista yksityishuoneisiin, monella hostellilla on huoneita myös omalla kylpyhuoneella. Hostellien yhteisölliset tilat mahdollistavat matkakokemustesi jakamisen muiden matkalaisten kanssa. Asiakaskeittiössä voit valmistaa ateriasi itse tai vaihtoehtoisesti nauttia hostellin tarjoamista ateriapalveluista. Majoituksen ohella monet hostellit tarjoavat myös monipuolisia aktiviteetteja.

Hostellit.fi:n verkkokaupasta voit myös ostaa jäsenhintaisen kansainvälisen hostellikortin, jolla saat majoitusalennuksen myös HI-hostelleissa ulkomailla sekä useita alueellisia matkailuun liittyviä etuja.

Varaa jäsenhintainen majoituksesi: Hostellit.fi

Finlandia Park Hotel Helsinki

Finlandia Park Hotel Helsinki tarjoaa ERTOn jäsenille 10 % alennuksen päivän huonehinnasta. Näytäthän jäsenkorttisi vastaanotossa sisään kirjautuessasi. Jäsenedun saa lunastettua vain voimassa olevaa jäsenkorttia näyttämällä.

Majoituksen hintaan sisältyy aamiainen, ilmainen langaton internet-yhteys, kuntosalin käyttö ja aamu-uinti.

Tutustu hotelliin ja varaa huone »

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Helsinki Airport tarjoavat ERTOn jäsenille korotetun alennuksen loppuvuodelle 2020. Saat 20 % alennuksen kaikista huoneluokista. Alennus on voimassa jokaisena päivänä vuoden 2020 loppuun saakka.

Varauksen voit tehdä Clarion hotellien verkkosivuilla www.nordicchoicehotels.fi koodilla 60514247 tai myyntipalvelusta: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

Greenstar

GreenStar on suomalainen kaupunkihotelliketju, jossa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, keskustasijainti ja edulliset hinnat. Kasvavaan hotelliketjuun kuuluu tällä hetkellä neljä hotellia Joensuussa, Jyväskylässä, Lahdessa ja Vaasassa.

Greenstar Hotellit ovat tarkkaan suunniteltu sekä vieraiden kannalta käteviksi ja viihtyisiksi että ekologisiksi. Huoneiden raikkaassa sisustuksessa on käytetty suomalaista puuta ja kierrätysmateriaaleja. Aamiainen on ravitseva ja maukas, ja aamiaishävikki on minimoitu. Hotelleissa on pyykinpesumahdollisuus, työhön sopivia tiloja aulassa sekä viileäkaappi ja mikro. Hotellit sijaitsevat aina lähellä keskustaa ja niihin on helppo tulla sekä autolla että julkisilla. Vuonna 2019 GreenStarista tuli Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju.

GreenStar Hotellit tarjoavat ERTOn jäsenille edullisen kiinteähintaisen majoituksen jo valmiiksi edullisista hinnoista työ- ja vapaa-ajan matkustukseen 1.1. - 31.12.2021. Saadaksesi etuhintaisen majoituksen, varaa huoneesi osoitteessa www.greenstar.fi ja käytä varauskoodia "STTK". Hotellilla on halutessaan oikeus tarkistaa jäsenyytesi.

Tervetuloa viettämään vihreitä, rauhallisia öitä!