Siirry suoraan sisältöön
Nuori henkilö katsoo vanhempaan naiseen päin ja he nauravat yhdessä.

Jäsenyhdistysten yhteystiedot

Ertossa on kuusi valtakunnallista jäsenyhdistystä, jotka toimivat alansa ammattilaisten yhdyssiteenä ja etujen valvojina. Ertoon kuulutaan oman toimialan jäsenyhdistyksen kautta. Samalla jäsenmaksulla saa sekä liiton että yhdistyksen palvelut, edut ja asiantuntijat käyttöönsä.

Onko sinulla kysyttävää oman yhdistyksesi toiminnasta tai eduista? Alta löydät jäsenyhdistystemme puheenjohtajien yhteystiedot. 

Digmarit ry (entinen DigiMaMa)

Digmarit ry on markkinoinnin, luovan alan ja ICT-alojen ammattilaisten oma yhdistys. Digmarit ry:n jäsenet työskentelevät markkinoinnin, mainonnan, visuaalisten toteutusten, verkkosuunnittelun, digitaalisten ratkaisujen, tietotekniikan, tietoturvan, tietoliikenteen, ohjelmoinnin, pelien, muotoilun ja markkinointitutkimuksen parissa.

 

Erityistoimihenkilöt ET ry

Erityistoimihenkilöt ry eli puheessa usein pelkkä Etry on monialainen yhdistys, jonka jäseninä on asianajotoimistojen sihteereitä, kiinteistöalan työntekijöitä, matkailupalveluissa työskenteleviä, aatteellisissa järjestöissä puurtavia ja pienyrityksissä työskenteleviä, mutta myös kuntosalien, pieneläinklinikoiden sekä konsultti- ja arkkitehtitoimistojen työntekijöitä.

 

Logistiikan toimihenkilöt ry

Logistiikan toimihenkilöt toimii autoliikenne- ja huolinta-aloilla työskentelevien toimihenkilöiden edunvalvojana. Yhdistyksen jäsenet työskentelevät mm. ajojärjestelijöinä ja konttoritoimihenkilöinä huolinta- ja kuljetusliikkeissä sekä kuriiri- ja lähettipalveluissa, varustamoissa, linja-autoliikkeissä ja taksikeskuksissa. 

 

Suomen Optometrian ammattilaiset Soa ry

Suomen Optometrian Ammattilaiset Soan jäsenet ovat optikoita ja optometristeja, jotka työskentelevät laillistettuina terveydenhuollon ammattilaisina optikkoliikkeissä, yksityisessä terveydenhuollossa, lääkäriasemilla ja sairaaloissa sekä toimivat työterveyshuollon asiantuntijoina. 

 

Taloushallinnon ammattilaiset ry

Taloushallinnon ammattilaiset ry eli Talry on taloushallinnon alalla työskentelevien oma ammattiyhdistys. Yhdistyksen jäsenet työskentelevät mm. kirjanpitäjinä, palkanlaskijoina, laskenta-assistentteina, veroneuvojina ja reskontranhoitajina.

 

Yksityisen Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset Ystea ry

Yksityisen Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset Ystea ry:n jäsenet työskentelevät yksityisellä sosiaali- ja terveyspalvelualalla sekä sosiaalialan järjestöissä.