Taitava työnhakija -verkkovalmennus 2019

Taitava työnhakija -verkkovalmennus 2019

Verkkovalmennus 08.05.2019 10:00 - 31.12.2019

Tuunaa työnhakutaitosi! Taitava työnhakija -verkkovalmennukseen voivat osallistua kaikki ERTOn jäsenet, olitpa sitten aktiivisessa työnhaussa tai haluat muutoin lisätä työnhaun taitojasi. Valmennus täyttää aktiivimallin vaatimukset...

Tapahtuma
Alueellinen työeläkekoulu

Alueellinen työeläkekoulu

Sokos Hotel Alexandra, Hannikaisenkatu 35, 40100 Jyväskylä 04.09.2019 17:15 - 21:00

Syntyvyys alenee! Julkisuudessa keskustellaan siitä, kestääkö eläkejärjestelmämme vai ei. Uudet tulevaisuuslaskelmat ovat tulossa. Työeläkekoulun teemana on eläketurva, rahoitus ja kestävyys...

Tapahtuma

Ajatus perjantaille. Pidä tämä mielessä viikonloppuna 😬 Tiesitkö, että sellaiset henkilöt, jotka ajattelevat paljon ja ratkovat vaikeitakin ongelmia, voivat olla fyysesti vähemmän aktiivisia kuin sellaiset, jotka eivät pohdiskele juurikaan tai piittaa ongelmanratkaisusta? Laiskuus voi siis olla merkki älykkyydestä. Hyvin älykkäät ihmiset eivät ehkä ole herkkiä pitkästymään. Siksi he eivät tarvitse fyysistä puuhaa. Tieto on peräisin tutkimuksesta, josta Tieteen Kuvalehti uutisoi muutama vuosi sitten. Opettele siis ajattelemaan laiskottelua voimavarana! Ehkä laiskat hetkesi ovat merkki siitä, että olet poikkeuksellisen terävä tyyppi! 😍 #laiskuus #voimavara #työelämä #työnteko #älykkyys #ertoefekti #laiskottelu #älykkyys #laiskuus #tutkimus #ertoefekti

Onko työpaikan luottamushenkilö muutakin kuin yhteisön jätesanko?

Onko työpaikan luottamushenkilö muutakin kuin yhteisön jätesanko?

Luottamushenkilöt eli henkilöstön edustajat HEDit ovat työntekijöiden keskuudestaan valitsemia henkilöitä, jotka toimivat työpaikoilla esimerkiksi luottamusmiehinä, luottamusvaltuutettuina ja työsuojeluvaltuutettuina. Kun tarvitset tietoa tai neuvontaa esimerkiksi työehtosopimuksista, työsuojelusta tai vaikkapa palkankorotuksista, ota ensin yhteyttä omaan HEDiisi.

Näillä vinkeillä voit nauttia kesästä, vaikkei lomaa olisikaan ja/tai aurinkokaan ei paistaisi!

1. Minilomaile viikonloput. Kahden päivän aikana pääset jo lomatunnelmiin, kun teet jotain riittävän erilaista. Nappaa bussi lähikaupunkiin ja tee turistikierros nähtävyyksiä katsellen. Muista varata riittävästi aikaa päiväkahveille ja terassilla istuskelemiselle.
2. Surffaa sisällä. Jos pilvet mököttävät auringon edessä, käy hakemassa kesäinen vesiseikkailu sisätiloista. Sirius Sport -urheilukeskuksessa voit opetella lainelautailemaan turvallisissa olosuhteissa ja häikäistä muut taidoillasi, kun pääset aidolle rannalle.
3. Keskiyön elokuva herättää eloon. Riko arjen rutiineja ja käytä valoisien iltojen energia elokuviin. Nauti kesän parhaat elokuvat oman tai lähikaupunkisi leffateatterissa. Kokeile korttelikinoja tai etsi Facebookista lähimmät ulkoilmanäytökset. Piknik kruunaa kokemuksen.
Seuraa meitä >

Tietoa työstä ja elämästä. Lue lisää
Erto

Toimihenkilöliitto ERTO on monialainen ammattiliitto yksityisen sektorin asiantuntijoille ja ammattilaisille. Tunnemme työelämän mahdollisuudet ja sudenkuopat. Kokemuksemme ja osaamisemme turvin löydämme sinulle sopivat ratkaisut.

ERTOon kuulutaan oman alan jäsenyhdistyksen kautta. Valitse alta oman toimialasi jäsenyhdistys tai klikkaa suoraan jäsenhakemukseen.

Yksityisen Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset YSTEA

Yksityisen Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset YSTEA

YSTEA on maan ainoa sosiaalialan järjestöjen edunvalvontaan keskittynyt alan työehdoista sopiva yhdistys. YSTEA on myös mukana sopimassa sosiaalialan palvelujen ja terveyspalvelujen työehdoista. Yhdistyksen jäsenet työskentelevät yksityisellä sosiaali- ja terveyspalvelualalla sekä sosiaalialan järjestöissä.
Digimedian, markkinointiviestinnän ja tietoalan ammattilaiset DigiMaMa

Digimedian, markkinointiviestinnän ja tietoalan ammattilaiset DigiMaMa

DigiMaMa edistää alan edunvalvontaa ja järjestää koulutusta sekä toimintaa. DigiMaMan jäsenet työskentelevät tietotekniikan, tietoturvan, tietoliikenteen, ohjelmoinnin, markkinoinnin, mainonnan, visuaalisten toteutusten, verkkosuunnittelun, digitaalisten ratkaisujen, pelien, muotoilun ja markkinointitutkimuksen parissa.
Suomen optometrian ammattilaiset SOA

Suomen optometrian ammattilaiset SOA

SOA on ainoa pelkästään optisen alan ammattilaisten asioihin keskittynyt alan työehdoista sopiva yhdistys. Yhdistyksen jäsenet ovat optikoita ja optometristeja, jotka työskentelevät laillistettuina terveydenhuollon ammattilaisina optikkoliikkeissä, yksityisessä terveydenhuollossa, lääkäriasemilla ja sairaaloissa sekä toimivat työterveyshuollon asiantuntijoina.
Taloushallinnon ammattilaiset

Taloushallinnon ammattilaiset

Taloushallinnon ammattilaiset on maan ainoa pelkästään taloushallinnon ammattilaisten asioihin keskittynyt alan työehdoista sopiva yhdistys. Yhdistyksen jäsenet työskentelevät mm. kirjanpitäjinä, palkanlaskijoina, laskenta-assistentteina, veroneuvojina ja reskontranhoitajina.
Logistiikan toimihenkilöt

Logistiikan toimihenkilöt

Logistiikan toimihenkilöt on ainoa pelkästään autoliikennealojen ja huolinta-alojen toimihenkilöiden asioihin keskittynyt alan työehdoista sopiva yhdistys. Yhdistyksen jäsenet työskentelevät mm. ajojärjestelijöinä ja konttoritoimihenkilöinä huolinta- ja kuljetusliikkeissä sekä kuriiri- ja lähettipalveluissa, varustamoissa, linja-autoliikkeissä ja taksikeskuksissa.
Erityistoimihenkilöt ETRY

Erityistoimihenkilöt ETRY

ETRY on työelämän muutoksen monialayhdistys. Yhdistyksen jäsenet työskentelevät mm. eläinklinikoilla, kuntosaleilla, kiinteistöalalla ja aatteellisissa järjestöissä. Yhdistyksen perinteeseen on kuulunut mm. uusien ammattialojen ja pienten työpaikkojen järjestäytyminen. Tämän yhdistyksen jäsenenä voit olla työpaikan vaihdoksesta huolimatta.

Palvelemme sinua niin työsuhteen aikana kuin sen päättyessä. ERTO on tukenasi riitatilanteissa, neuvoo työttömyyden kiemuroissa ja opastaa oikeille tavoille työelämässä.

Älä stressaa - ERTO auttaa!