Siirry suoraan sisältöön

Young Lions Finland 2024 -kilpailu

Young Lions Finland -kilpailu on tarkoitettu markkinointi- ja viestintäalan nuorille kyvyille tarkoitettu kilpailu.

Young Lions Finland 2024 -kilpailu

Young Lions Finland -kilpailu on tarkoitettu markkinointi- ja viestintäalan nuorille (syntynyt 21.6.1993 tai sen jälkeen) kyvyille tarkoitettu kilpailu. Kilpailuun voivat osallistua toimistoissa, tuotantoyhtiöissä, markkinoijan puolella in-house tiimeissä tai freelancerina kokopäiväisessä työsuhteessa toimivat.

Kilpailuviikonloppu on 9.-11.2., aikaa kilpailutyön tekemiselle on 24 tai 48 tuntia. Viikonlopun aikana kilpaillaan 7 sarjassa: Design, Digital, Film, Marketers, Media, PR ja Print. Kilpailuun voi osallistua 2 hengen tiiminä, ja kilpailun maksu on nimelliset 200€+alv/työ. Kilpailutyöt tehdään NGO:lle, joka antaa osallistujille briefin. Tuomaristossa on sekä kotimaisia että kansainvälisiä alojemme huippuja, jotka ovat auttamassa ja mentoroimassa osallistujia.

Koko kilpailu toteutetaan englanniksi ja verkossa. Kunkin sarjan kultaa voittanut tiimi pääsee edustamaan Suomea kesäkuussa Ranskan Cannesissa 17.-21.6. pidettävään Young Lions Competitions -kilpailuun ja heille maksetaan lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitus sekä osallistujapassi.

Ennakkorekisteröinti on avoinna 8.2. asti. Ennakkorekisteröitymällä pääsee mukaan 9.2. pidettävään kilpailubriefiin, sekä halutessaan infowebinaariin 1.2. (tilaisuus tallennetaan, myöhemmin ilmoittautuneet saavat katsottavakseen tallenteen). Ennakkorekisteröinti ei sido mihinkään, kilpailubriefin nähtyään voi tehdä päätöksen osallistuuko kilpailuun ja sen jälkeen voi rekisteröityä osallistujaksi

Ennakkorekisteröidy täällä >

Lisätietoa löydät kilpailun infosivulta >

Marketing Finland, Cannes Lions edustaja Suomessa.
Maarit Aarrekangas
maarit.aarrekangas@marketingfinland.fi, p. 050 435 5613

Digmarit
Digmarit Digmarit ry on markkinoinnin, luovan alan ja ICT-alan ammattilaisten oma yhdistys. Digmarit on osa Toimihenkilöliitto Ertoa.

Jaa artikkeli:

Tutustu muihin artikkeleihin