Siirry suoraan sisältöön

Näin onnistut työssäsi entistä paremmin!

Tee työsi aina erinomaisesti, niin saat hyvän maineen. Näillä seitsemällä vinkillä onnistut!

Mies saa idean ja nostaa sormensa ylös sen merkiksi.

1.Panosta omaan onnellisuuteesi

 
Etsi ja tunnista asiat, jotka lisäävät onnellisuuttasi. Varaa niille aikaa elämässäsi. Onnellinen ihminen tekee työnsä paremmin ja onnistuu työssään.
 

2. Ole ratkaisu

 
Työpaikoille halutaan niitä, jotka vievät asioita eteenpäin. Ole siis ratkaisu, älä ongelma. Opettele oikeanlainen asenne: ole yrittäjä siinä, mitä teet.
 

3. Sano kiitos

 
Muista kiittää työkavereita yhteistyöstä ja esimiehiä työtehtävästä ja tuesta siinä. On upeaa tehdä töitä kiitollisten ihmisten kanssa.
 

4. Sitoudu työhösi

 
Sitoutunut työntekijä yrittää parhaansa organisaation hyväksi ja hänen on helppo sitoutua organisaation arvoihin ja sen tavoitteisiin.
 

5. Kommunikoi oikein

 
Kiinnitä huomiota omaan tapaasi viestiä ja korjaa sitä tietoisesti. Vaikka tarkoittaisit hyvää, mutta puhut tai kirjoitat sen epäselvästi, seuraukset voivat olla huonot. Ihmiset tulkitsevat toisiaan eri tavalla ja omasta näkövinkkelistään, joten älä luota siihen, että joku ajattelee samalla tavoin kanssasi automaattisesti. Puhu auki toiveitasi ja ajatuksiasi sekä varmista, että viesti meni perille.
 

6. Verkostoidu

 
Huolehdi kontakteistasi, esimerkiksi entisistä kollegoistasi ja asiakkaistasi. Käy lounaalla tai kahvilla oman alasi ihmisten kanssa. Verkostoa ei voi luoda tyhjästä, vaan sitä kerätään koko elämän ajan. Verkostot näkyvät ja elävät myös somessa. Älä polta siltoja takanasi, vaan kohtele ihmisiä joka tilanteessa hyvin. Huolehdi, että sinua on helppo lähestyä.
 

7. Löydä oma fokus

 
Hyvä tekijä tietää, mitä osaa. Älä esittäydy monitaiturina vaan brändää itsesi tietyn asian taitajaksi. Vältä kertomasta työhaastattelussa, että olet valmis tekemään mitä vaan työtä. Valitse oma juttusi ja hakeudu tekemään juuri sitä. Huolehdi, että haluat olla tietyssä asiassa parempi kuin kilpailijasi. Muokkaa fokustasi ajan tarpeiden mukaan.

Jaa artikkeli:

Tutustu muihin artikkeleihin