Työttömyysturva

ERTOn jäsenmaksu sisältää Erityisalojen toimihenkilöiden työttömyyskassan jäsenmaksun. Tämä tarkoittaa sitä, että jos täytät jäsenyys- ja työssäoloehdot, saat työttömäksi jäädessäsi ansiosidonnaista työttömyyspäivärahaa. Et siis jää pelkän Kelan peruspäivärahan tai työmarkkinatuen varaan.

Huom! Jos olet ERTOn jäsenyhdistys SOAn (Suomen Optometrian Ammattilaiset) jäsen, on työttömyyskassasi Korkeasti koulutettujen kassa KOKO »

Työttömyyskassa maksaa jäsenilleen edellytysten täyttyessä myös vuorottelukorvausta ja liikkuvuusavustusta.

Työttömyyskassan päivystys

p. 09 6132 3224
ma–pe 9.30–13.30

Työttömyyskassan eAsiointi

Nopeimmin saat hakemuksesi perille käyttämällä kassan eAsiointia ja toimittamalla kaikki tarvittavat liitteet heti hakemuksen yhteydessä. Voit seurata hakemuksesi käsittelytilannetta eAsioinnin "hakemusten käsittelyseuranta" -osiossa.

Pääset kirjautumaan Erityisalojen toimihenkilöiden työttömyyskassan eAsiointiin työttömyyskassan verkkosivuilla. Siirry Erityisalojen toimihenkilöiden työttömyyskassan verkkosivuille »

Jos olet ERTOn jäsenyhdistys SOAn (Suomen Optometrian Ammattilaiset) jäsen, siirry KOKO-kassan verkkosivuille tästä »

Pulmia eAsioinnissa?

Saitko virheviestin tai jokin ei toimi? Lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Ilmoita jäsennumerosi ja kuvaile kohtaamasi ongelmatilanne (esim. virheviestin sisältö).

Työttömyysturva ja korona

Etuusoppaat

Information