Siirry suoraan sisältöön
Koulutuksia luottamushenkilöille

Koulutuksia luottamushenkilöille

Voit ilmoittautua hed-koulutuksiin heti, kun olet ilmoittanut valinnastasi liittoon.

Luottamushenkilöt ovat Erton ja työpaikkojen tärkeimpiä toimijoita! Henkilöstön edustaja eli hed on työpaikalla luottamushenkilö (luottamusmies), työsuojeluvaltuutettu, luottamusvaltuutettu, EWC-edustaja tai edellä mainittujen vara. Voit ilmoittautua hed-koulutuksiin heti, kun olet ilmoittanut valinnastasi liittoon Oma Erto -asiointipalvelun kautta.

Hed-koulutukset on neuvoteltu useimpien työehtosopimustemme koulutussopimuksiin, jolloin koulutukseen voi osallistua palkallisesti työajalla. Muistathan kuitenkin aina sopia hyvissä ajoin työnantajan kanssa koulutukseen osallistumisesta.

Erton järjestämät hed-koulutukset ovat maksuttomia. Matkakulut korvataan edullisimman matkustustavan mukaisesti. Kilometrikorvaukset maksetaan vain etukäteen sopimalla koulutuksesta vastaavan kanssa. Koulutukseen osallistuville lähetetään erillinen vahvistus ja ohjeet matkalippujen tilaamiseksi. Mahdollinen majoitus kaksipäiväisissä koulutuksissa, koulutuspaikkakunnan ulkopuolelta tuleville osallistujille, maksetaan tarvittaessa 2 hengen huoneissa. Yhden hengen huoneesta osallistuja maksaa itse erotuksen. Yksipäiväisissä koulutuksissa Erto ei kustanna majoitusta. Majoitustarpeesta kerrotaan ilmoittautumisen yhteydessä. Erto varaa majoitukset. Erto ei maksa koulutuksen ajalta päivärahaa eikä ansionmenetyskorvausta.

Erton hed-koulutukset

Järjestämme yhteistyökumppaniemme kanssa henkilöstön edustajillemme perehdytys- ja täydennyskoulutuksia, jotka antavat luottamustehtävissä toimiville valmiuksia hoitaa tehtävänsä mahdollisimman hyvin. Löydät kaikki hed-koulutukset tapahtumakalenteristamme (koulutukset on merkitty hed-tunnuksella).

Siirry tapahtumakalenteriin › 

Tutustuthan myös hed-intrassa oleviin webinaari- ja koulutustallenteisiimme

Työsuojeluvaltuutettujen koulutus

Työsuojelukoulutuskustannuksista vastaa pääsääntöisesti työnantaja ja niistä on sovittava etukäteen työnantajan kanssa. Perehdytyskoulutuksia järjestävät mm. Työturvallisuuskeskus ja Aktiivi-Instituutti.

Sote ry:n luottamushenkilöiden koulutus

Sosiaali- ja terveysalan neuvottelujärjestö Sote ry:n luottamushenkilöt (luottamusmies) ja varaluottamushenkilöt (varaluottamusmies) voivat osallistuvat Aktiivi-Instituutin järjestämään luottamusmieskoulutukseen ja työsuojeluvaltuutetut ja -varat työsuojelukoulutukseen. Huom. Ota aina yhteyttä Ertoon (hed@erto.fi) ennen ilmoittautumista.

Seminaarit

STTK:n hed-seminaari 24.9.2024

STTK:n koulutustapahtuma henkilöstön edustajille.

STTK:n hed-seminaariin ilmoittaudutaan Erton tapahtumakalenterin kautta. Ilmoittautuminen avautuu myöhemmin.

Erton Heds Up -seminaari 14.–15.11.2024

Luvassa on oivalluttavia puheenvuoroja, ajankohtaisia keskusteluja oman toimialan asioista ja tietenkin virkistymistä hed-kollegojen kanssa. Olisi hienoa, että mahdollisimman moni pääsisi paikan päälle jakamaan kuulumisia ja kokemuksia muiden henkilöstön edustajien kanssa. Jos et pääse livenä paikan päälle, voit osallistua seminaariimme myös etänä.
 
Erton Heds Up -seminaariin ilmoittaudutaan Erton tapahtumakalenterin kautta.